VEGA

VEGA šinski reflektor predstavlja vrhunski dizajniran proizvod sa sjajnim karakteristikama. Samo neke od prednosti pri izboru su: moderno kućište od aluminijuma i termoplastičnog materijala, vrhunski dizajn hladnjaka, niska radna temperatura, visoka efikasnost, ravnomerno rasprostiranje svetlosti, mala potrošnja energije i dug vek trajanja.

U zavisnosti od potrebe za osvetljenjem samog prostora, u ponudi je izbor reflektora sa uskim, srednjim ili širokim snopom.

Instalacija zahteva primenu trostepenog šinskog sistema. Reflektor ima mogućnost okretanja oko vertikalne i horizontalne ose. Takav sistem rotacije omogućava lako i precizno usmeravanje svetlosnog snopa, i predstavlja veliku prednost pri opremanju zahtevnih enterijera i prostora sklonih naknadnoj promeni rasporeda nameštaja.

Visoka efikasnost i odlična reprodukcija boja čini ove šinske reflektore savršenim izborom za širok spektar objekata, poput galerija, muzeja, prodajnih objekata, u svakom prostoru gde je potrebno usmereno osvetljenje. Pogodan je za osvetljavanje izložbenih prostora, maloprodajnih objekata i svih onih ambijenata gde je poželjno usmereno svetlo.

Zbog fleksibilnosti i samog dizajna reflektora, njegova primena je česta u osvetljavanju izloga u prodajnim mestima i uopšte u objektima koji poseduju izložbene prostore.

Dizajneri ih rado implementiraju u objekte poput kafea, barova i restorana gde se uz određen izbor usmeravanja svetlosnog snopa postižu željeni ambijentalni efekti.

Verzije

sinski-reflektori-vega-500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
VEGAØ90mm/h=186mm/H=252mm20W/30W/35W120-160lm/W85-9520x/y osa15°/24°/36°/60°DALI protocol
Scroll to Top