URBAN Y

Spada u grupu najnovije generacije fasadnih reflektora predviđenih za dekorativno osvetljenje velikih površina. Specifičnost ovog proizvoda u odnosu na URBAN X jeste primena 4 diode RGBW na aluminijumskom trakastom profilu, gde je R=Red, G=Green, B=Blue, W=White.

Kombinacijom ove četiri diode obezbeđuje se visoka svetlosna efikasnost koja izdavaja ovaj tip Wallwasher svetiljki sa pretežnom namenom za osvetljenje velikih fasadnih površina, mostova, tvrđava, raznih fontana, vodopada, itd. Odlične performanse optičkih komponenti od PMMA materijala obezbeđuju ravnomerno rasprostiranje svetlosti usmerene u željenom pravcu. U zavisnosti od mesta primene uz URBAN Y svetiljku dostupno je nekoliko vidova kontrolera (RF, DMX ili DALI) preko kojih se upravlja svetlosnim scenama, izborom boje i intenziteta svetlosti i stvaranjem željenog svetlosnog efekta. Dinamika svetlosnih scena koje je moguće postići sa ovom svetiljkom unapređuje prostor i objekte čini vizuelno atraktivnijim.

Aluminijumsko kućište izrađeno po unapređenoj tehnologiji obezbeđuje stabilnu radnu temperaturu i odličnu vodonepropusnu zaštitu IP65, kao i visok stepen zaštite na mehaničke udare IK10. Primena URBAN Y svetiljke je gotovo neograničena, između ostalog zahvaljujući i fleksibilnim nosačima pomoću kojih je omogućeno lako montiranje i usmeravanje čak i na nepristupačnim mestima.

Verzije

Spoljašnja rasveta urban-Y 500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
URABAN Y262x72x12612W(262mm)//IP65/IK10y osa30°/60°/120°DALI/DMX/RF
URABAN Y504x72x12627W(504mm)//IP65/IK10y osa30°/60°/120°DALI/DMX/RF
Scroll to Top