URAGAN U

URAGAN U je ugradni tip LED rastera iz iste familije svetiljki.

Izvor svetlosti čine četiri LED cevi T8 od 9W sa aluminijumskim hladnjakom. Samo kućište svetiljke je sačinjeno od crnog hladno valjanog lima i plastificirano u belu boju. Napajanje LED cevi se ostvaruje uz pomoć centralnog nezavisnog LED drajvera.

LED cevi su obezbeđene od pregrejavanja primenom aluminijumskih hladnjaka, čime se obezbeđuje daleko kvalitetnije hlađenje LED diode i sporije opadanje svetlosnog fluksa, što mu daje veliku prednost u poređenju sa sličnim asortimanom drugih proizvođača.

Optički pribor je izrađen sa duplo paraboličnim površinama od rebrastog aluminijumskog lima sa visokim sjajem, čime se obezbeđuje ravnomernost, maksimalna svetlosna efikasnost i iskoristivost.

Pored navedenog, ono što ovu svetiljku ističe u prvi plan jeste svakako i faktor bezbednosti, jer cevi rade na niskom naponu (do 60V). Sa 50% uštede energije u odnosu na konvencionalne fluo rastere, predstavlja njihovu idealnu zamenu.

Najčešća primena ovih svetiljki je u prostorima namenjenim opštem osvetljenju, poput objekata javne namene, poslovnim prostorima, zdravstvenim i školskim ustanovama…

Ovaj model sa svojom visokom prilagodljivošću i dizajnom, uklopiv je u sve tipove ugradnih plafona, jer neprimetno prati liniju plafona i tavanica, te pruža efikasan i pouzdan izvor osvetljaja.

Verzije

uragan-u-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
URAGAN U595x595mm/H=70mm4x9W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520Fiksno90°/100°DALI protocol/KIS
Scroll to Top