URAGAN N

URAGAN N je nadgradna svetiljka iz familije LED rastera sa četiri LED cevi u kućištu od crnog hladno valjanog lima, ukupne snage 36W.

URAGAN N predstavlja najekonomičniju zamenu za dosadašnje široko rasprostranjene obične rastere, jer se dobija daleko kvalitetniji osvetljaj sa 50% manje utrošene energije. Pored energetske efikasnosti ono što izdvaja ovu svetiljku u odnosu na sličan tip svetiljki konkurentskih proizvođača su LED cevi opremljene aluminijumskim hladnjakom koji obezbeđuje daleko kvalitetnije hlađenje LED diode, a samim tim i sporije opadanje svetlosnog fluksa.

LED cevi T8 rade na niskom naponu do 60V zbog bezbednosti, koja se postiže upotrebom nezavisnog centralnog LED drajvera koji se nalazi u kućištu svetiljke i napaja sve četiri LED cevi.

Izrađen sa duplo paraboličnim površinama optički pribor čine odsijači od rebrastog aluminijumskog lima sa visokim sjajem, čime se obezbeđuje maksimalna svetlosna efikasnost i iskoristivost. Način montiranja je isti kao kod običnih rastera. Ovaj nadgradni model dimenzija 600x600x75mm pruža pogodnost nesmetanog montiranja na bilo koji tip plafona, što je velika prednost u slučajevima zamene postojeće rasvete ili naknadnog postavljanja na mesta koja ranije nisu bila predviđena za to.

Najčešća primena ovih svetiljki je u prostorima javne namene, poput školskih sala, učionica, amfiteatara, kancelarija, zdravstvenih ustanova, proizvodnih pogona, hotela, i svim drugim prostorima gde je neophodno ujednačeno, ravnomerno i kvalitetno osvetljenje.

Verzije

uragan-n-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
URAGAN N600x600mm/H=75mm4x9W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520Fiksno90°/100°DALI protocol/KIS
Scroll to Top