SKYLINE

SKYLINE predstavlja najnoviji tehnološki bum u razvoju industrije osvetljenja i nameštaja. Osnovna zamisao na kojoj je fokusiran celokupan razvoj ovog jedinstvenog sistema svetlećeg nameštaja se zasniva na integraciji svetlosti, u vidu LED izvora, i metalne galanterije, sa ciljem da se dobije multi-funkcionalan proizvod vrhunskog kvaliteta koji je prevazišao svoju ulogu/funkciju u svakom smislu te reči.

Kao pioniri u razvoju i proizvodnji specifičnog rasvetnog sistema nameštaja sa svim pratećim elementima na regionalnom tržištu, a i šire, sa ponosom možemo reći da je krajnji rezultat i više nego uspešan i zadovoljavajući, o čemu govori i činjenica o dosadašnjim realizovanim projektima kompletnog enterijera sa svetlećom metalnom galanterijom u prodajnim objektima, kako kod nas tako i inostranstvu.

SKYLINE je moderan sistem, inspirisan fenomenom svetlosti i refleksije, pružajući intimno osvetljenje samih elemenata nameštaja koji je savršen za sofisticirano okruženje.

Naša firma oblikuje svoju budućnost postavljajući nove trendove inkorporacijom rasvete u elementima nameštaja i urbanom mobilijaru, koji redefinišu savremenu umetnost i eleganciju.

Inspirisani minimalizmom u savremenim arhitektonskim tokovima, njegove elegantne ravne linije čine veličanstvenu kreaciju i ekskluzivni dizajn, vrhunski proizvod kao za prodajne prostore, tako i kancelarijske prostorije i luksuzne dnevne sobe.

SKYLINE police i svetleći nosači, kao osnovni elementi nameštaja i rasvete, se mogu pomerati i premeštati na različite pozicije po vertikalama i to po želji korisnika (nisu fiksirani), bez dodatnog kabliranja ili prerade postojećih elemenata, što je najčešće slučaj sa sličnim produktima na tržištu koji su po svom kvalitetu daleko ispod našeg.

Sa LED diodama, kao izvorom svetlosti, u kombinaciji sa specijalno dizajniranim optičkim priborom, police i nosači imaju dozirano akcentno osvetljenje, koje je razvijeno tako da naglasi, prikrije ili oživi kako posebne detalje, tako i celokupne površine zidova prostorija u kojima se montira, dajući im svojom estetikom i fleksibilnošću posebnu dinamiku čime se na specifičan način ostvaruje komunikacija i interakcija sa korisnicima.

Kreiran je da bude efikasan, jednostavan i bezbedan za upotrebu (48V).

SKYLINE sa svojim svetlećim elementima i elegantnim linijama metalne galanterije čine veličanstvenu kreaciju i ekskluzivni dizajn, vrhunski proizvod kao za prodajne prostore, tako i kancelarijske prostorije i luksuzne dnevne sobe.

Verzije

skyline-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
SKYLINE150x662x70mm20W150Lm/W˃85/˃90
SKYLINE300x662x70mm20W150Lm/W˃85/˃90
Scroll to Top