OREOL

OREOL predstavlja tip dekorativne LED svetiljke kružnog oblika sa mogućnošću viseće i nadgradne montaže. Svetiljke iz ove serije upotrebljavaju se za opšte i kombinovano osvetljenje. Telo svetiljke izrađeno je od ekstrudiranog aluminijuma kružno savijenog, plastificiranog u boju po zahtevu i potrebi klijenta. Svetlosni izvor su LED high-power diode postavljene po obodu aluminijumskog kućišta pružajući time ujednačeno osvetljenje celom površinom difuzora. Difuzor je napravljen od opal polikarbonata sa implementiranom zaštitom od UV zračenja, bez efekta blještanja i štetnog uticaja na oko korisnika, što je veoma važno obzirom da je u pitanju svetiljka velike korisne površine sa uglom rasprotstiranja svetlosti od 150°.  Inkorporacijom LED tehnologije u dekorativan, jednostavan i čist dizajn okruglih silueta sa visokim nivoom osvetljaja ova svetiljka ispunjava sva očekivanja u osvetljenju raznih prostora. Dostupne su tri veličine prečnika, pa se u prostoru mogu stvarati različite svetlosne scene. Svetiljke  je moguće postavljati ponaosob ili grupisati više različitih prečnika u jednom prostoru stvarajući impresivan svetlosni i dekorativni efekat.

OREOL je model svetiljke koji će se nepogrešivo uklopiti u sve vrste enterijera, od savremenih do rustičnih dajući svakom ambijentu jedinstvenu vizuelnu notu. Ovakav model ima za cilj da, osim načinom rasprostiranja svetlosti, dekoriše prostor i svojim jedinstvenim dizajnom i kao takav može predstavljati centralnu estetsku tačku prostora u kojem se nalazi.

Takođe, zbog visoke funkcionalnosti pogodan je za najrazličitije vrste prostorija, prvenstveno u javnim i poslovnim objektima ali jednako i u stambenim prostorijama. Neki od čestih prostora u kojima model OREOL nalazi primenu su svečane sale, prijemni holovi, eleganti prostori sa visokim plafonima, konferencijske prostorije, itd.

Verzije

Dekorativna-rasveta-Oreol-500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLETEH.LISTIES
OREOLØ300mm, H=100mm15W120-160lm/W>8520Fiksna150°DALI protocol
OREOLØ 608mm, H=100mm64W120-160lm/W>8520Fiksna150°DALI protocol
OREOLØ1000mm, H=100mm180W120-160lm/W>8520Fiksna150°DALI protocol
Scroll to Top