TRIPLE

Model TRIPLE predstavlja inovativno izdanje iz grupe MOONLIGHT svetiljki. Kao i kod prethodnih serija kućište je izrađeno od ekstrudiranog aluminijuma definisanog glatkom površinom sa čistim i jasnim ivicama. Ovaj model, inspirisan apstraktnom formom i geometrijskim oblicima, osmišljen je tako da u modernim enterijerima učestvuje i kao dekorativni element, dajući ambijentu dubinu i karakter.

Uklapa se u najrazličitije stilove moderne arhitekture stvarajući jedinstveni kreativni izraz, pa se samim tim može koristiti u prostorijama raznih namena, kako poslovnih i komercijalnih objekata, tako i u stambenim prostorima.

Izvor svetlosti predstavljaju PCB ploče sa high-power diodama visoke svetlosne efikasnosti u rasponu od 120 do 150lm/W, a opalni difuzor je izrađen od polikarbonata sa implementiranom zaštitom od UV zračenja. Ovakav optički sklop obezbeđuje ravnomernu distribuciju svetla bez efekta blještanja i bilo kakavog štetnog uticaja na oko korisnika. Dimenzija poprečnog preseka svakog kraka je 60x95mm, a ugao rasipanja svetlosti 150°, pa se u zoni prostiranja osvetljaja garantuje ujednačenost bez mračnih uglova. Pored kvalitetnog osvetljaja koji pruža, jedna od glavnih prednosti ovog modela je jedinstveni atraktivni dizajn koji je izdvaja u odnosu na bazične modele. Način montaže jednostavan je pomoću visilica ili nadgradnih holdera što omogućava lako prilagođavanje različitim uslovima u prostoru.

TRIPLE model čini modernijim kancelarijske prostore i konferencijske sale, obogaćuje prijemne holove, recepcije i čekaonice. U stambenim prostorijama najimpresivniji izraz odaje u dnevnoj sobi ili u zoni trpezarije. Izuzetno se uklapa u moderne restorane, kafiće, i ostale prostore zabavnog karaktera poput bioskopa, igronica, muzičkih klubova, kreativnih radionica, itd.

Verzije

dekorativna-rasveta-triple-moonlight-500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLETEH.LISTIES
MOONLIGHT TRIPLE3×10033x40W120-160lm/W>80, >85, >9044Fiksna120°DALI protocol
Scroll to Top