MODERN LINE Z

MODERN LINE Z je šinski spot reflektor koji predstavlja  praktično, prilagodljivo i savremeno rešenje šinske rasvete sa mogućnošću rotacije po x i y osi.

Telo je izrađeno od aluminijuma sa dvostrukim sistemom hlađenja, a karakterističan je po sitnim otvorima za hlađenje sa prednje strane gde je svetlosni izvor, dok je na zadnjoj strani hlađenje omogućeno preko rupičastog aluminijumskog poklopca. Kutija za napajanje je horizontalno postavljena u odnosu na samo kućište. Kućište je dizajnirano tako da se postigne multifunkcionalnost u primeni ovog reflektora, pa je vrlo pogodan i za prostore u kojima se prevazilaze optimalni uslovi rada i uobičajene ambijentalne temperature.

Uz ovaj reflektor dostupan je i veliki izbor profesionalne optike (odsijača) za kontrolisanje svetlosnog snopa u rasponu od 15° do 60° , što omogućava različite nivoe svetlosnog naglašavanja elemenata u prostoru. Različiti uglovi pod kojima svetlost pada utiču na naš doživljaj teksture i boje zidova, nameštaja i pojedinačno postavljenih predmeta. Igra svetlosti i senke obogaćuje svaki prostor ako je pravilno upotrebljena i zato je od velike važnosti uzeti u obzir celokupan koncept osvetljenja u objektu.

Dizajn ovog reflektora usklađuje stil i funkcionalnost, a idealan je za fokusiranje svetla na područja stolova za rad i čitanje, umetničkih dela, dekorativnih segmenata u prostorijama.  Osvetljajem koji pruža savršeno dopunjava enterijer izložbenih prostora, maloprodajnih i ugostiteljskih objekata, umetničkih ateljea, prostorija za sportske aktivnosti, relaks centara,  kao i industrijskih i mnogih drugih prostora.

Verzije

modern-line-z1000x1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MODERN LINE Zǿ 110mm/h= 210mm/H=274mm37,5W/42W/50W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520x,y axis15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top