MODERN LINE Y 

MODERN LINE Y

MODERN LINE Y je šinski spot reflektor A klase i predstavlja vrhunski proizvod po dizajnu i efikasnosti, koji snagom osvetljaja i uštedom energije daleko prevazilazi proizvode ovog tipa na tržištu.

Savremeno aluminijumsko kućište sa specijalno dizajniranim hladnjakom obezbeđuje odlično hlađenje sa izuzetno niskom radnom temperaturom, čime se ostvaruje minimalno opadanje svetlosnog fluksa tokom godina eksploatacije i dug vek trajanja.

Zbog izuzetnog kvaliteta reprodukcije boje ovaj reflektor garantuje postojanost i punoću izloženih artikala u prodajnim i izložbenim prostorima, trgovačkim centrima, naročito kada je u pitanju prehrambeni sektor, gde je neophodno istaći kvalitet i svežinu izloženih namirnica. Zahvaljujući širokom spektru profesionalnih optičkih dodataka za uglove rasprostiranja svetlosti postižu se različiti nivoi osvetljenosti u prostoru i daje akcenat željenim predmetima, čime se stvara prijatan ambijent za oko kupca. Montira se jednostavno pomoću trostepenog monofaznog šinskog sistema.

MODERN LINE Y reflektor je  energetski efikasno rešenje za  sve komplikovanije zahteve potrošačkog društva. Ovaj reflektor se ističe elegantnim, kompaktnim dizajnom gde su svi elementi integrisani u samo kućište, pa se kao takav jednostavno uklapa u savremene prostore. Svojim tehničkim karakteristikama pogodan je za primenu u objektima raznih namena.

Najčešće se primenjuje u maloprodajama i veleprodajama modne industrije, tekstila i sportske opreme, prehrambenim supermarketima, expo centrima, izložbenim i poslovnim prostorima, knjižarama, bibliotekama, amfiteatrima i konferencijskim salama, hotelima, prijemnim holovima, itd.

Verzije

modern-line-y-1000x1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MODERN LINE Y ǿ 96mm/h= 175mm/H=230mm30W/35W/37,5W/40W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520x,y axis15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top