MODERN LINE Y MINI

MODERN LINE Y MINI je reflektor malih dimenzija kojim se postiže izvrsna kontrola i estetika osvetljenja. Minimalizam i ovde predstavlja glavnu pokretačku ideju u razvoju ove serije. Za razliku od MODERN LINE X grupe reflektora, ovde je glavni cilj bio da se postigne maksimalna snaga u minimalnom pakovanju.

Ovaj reflektor se ističe elegantnim, kompaktnim dizajnom gde su svi elementi integrisani u jedinstvenu, posebno osmišljenu celinu, pa se kao takav jednostavno uklapa u sve moderne prostore.

Izvrsna optika sa širokim rasponom izbora ugla osvetljenja, COB čip poslednje generacije koji pruža kvalitetno i efikasno osvetljenje, napajanje koje je integrisano u samom konektoru za šinski razvod su samo neke od prednosti ove serije reflektora.

Ono što je važno napomenuti jeste činjenica, da je i pored velike snage reflektora naspram njegovih dimenzija, dizajniran tako da ne dozvoljava pregrejavanje kućišta koje znatno utiče na životni vek samog COB čipa, čime se garantuje pored kvaliteta i dugovečnost reflektora.

U današnje vreme rasveta ne služi samo da bi se osvetlila prostorija, već ona zaslužno zauzima počasno mesto na brojnim poljima marketinga i promocije, bilo poslovnog prostora, ugostiteljskog ili turističkog objekta, objekata zabave i kulture, prostora namenjenim širokim potrošačkim masama i dr. Zahvaljujući navedenom, ovaj reflektor krasi brojne izložbene prostore, konferencijske sale, kancelarije, stambene jedinice, ali i objekte koji prate modnu i potrošačku industriju koja svoj koncept usmerava ka novim trendovima.

Verzije

modern-line-y-mini-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MODERN LINE Y MINIǿ 96mm/h= 110mm/H=174mm20W/25W/30W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520x,y axis15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top