MODERN LINE X

MODERN LINE X je šinski reflektor „mini“ konstrukcije koji svoje mesto definitivno pronalazi u minimalističkom pokretu koji je na mala vrata ušao u sve sfere naših života.

Malih dimenzija, različitog ugla rasipanja snopa svetlosti predstavlja idealan izbor za kreiranje posebne atmosfere i naglašavanje određenih karakteristika predmeta i nameštaja.

Pogodan je i za primenu u prostorima malih visina, jer svojom skromnom dimenzijom ne urušava vizuelni komfor, već naprotiv optički stvara iluziju višljeg prostora.

COB čip je smešten unutar aluminijumskog kućišta reflektora, dok se njegovo napajanje nalazi integrisano u sam konektor koji ulazi u šinu.

MODERN LINE X reflektor se najčešće primenjuje u stambenim objektima, manjim prodajnim objektima, izložbenim prostorima, knjižarama, prostorijama  za društvene i rekreativne sportske aktivnosti, holovima i atrijumima hotela, kafićima i barovima, i uopšte prostorima u kojima je potreban manji broj svetlosnih tela.

Svojim karakteristikama apsolutno zadovoljava sve potrebe krajnjih korisnika i predstavlja idealan izbor u svim prostorima gde akcenat nije na postizanju jakog, agresivnog osvetljaja, već se koncept zasniva na igri svetlosti i senke, odnosno rasveti koja je suptilna, a opet dovoljno upečatljiva svojim dizajnom, ali pre svega kvalitetom osvetljenja.

Verzije

modern-line-xx-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MODERN LINE Xǿ 57mm/h= 150mm/H=225mm10W/15W120 lm/W-160 lm/W>85/>9530x,y axis15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top