MODERN LINE V

Viseći MODERN LINE V  je proizvod koji pruža bezbroj mogućnosti i kao takav je pogodan za sve vrste prostorija, jer se svojim jednostavnim i svedenim oblikom uklapa bilo gde.

Spada u grupu visećih spot reflektora koji su prvenstveno namenjeni za kreiranje ambijentalnog osvetljenja prostora sa usmerenim fokusom na pojedini predmet, određen prostor i sl…

Jedinstven i elegantan dizajn je savršen za uređenje poslovnog prostora ili doma. Zahvaljujući beskompromisnim performansama i visokoj efikasnosti ovaj tip viseće dekorativne svetiljke ima veliku moć da skrene pažnju i stvori posebnu atmosferu u prostoru.

Moderno aluminijumsko kućište sa specijalno dizajniranim hladnjakom obezbeđuje hlađenje sa izuzetno niskom radnom temperaturom, čime se ostvaruje minimalno opadanje svetlosnog fluksa tokom godina eksploatacije , a samim tim ostvaruje dug vek trajanja svetiljke. Izvor svetla je LED COB čip poslednje generacije.

Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu reprodukcije boje ova svetiljka garantuje postojanost i punoću boja predmeta koje osvetljava. Širok spektar optičkih dodataka od 15° do 60 °, omogućava različite nivoe osvetljenosti u prostoru,  a jednostavna zamena istih daje bezbroj mogućnosti. Pored standardnog tipa kačenja direktno na plafon, ova viseća lampa ima mogućnost da se pomoću šinskog konektora zakači na šinski razvod, što omogućava idealnu kombinaciju visećih i klasičnih spot reflektora iz iste ili različite serije.

Svojim tehničkim karakteristikama pogodan je za primenu u objektima raznih namena. Najčešće se primenjuje u trpezarijama, dnevnim boravcima, kafićima, restoranima, maloprodajama i veleprodajama modne industrije, tekstila i sportske opreme, expo centrima, izložbenim i poslovnim prostorima, konferencijskim salama, hotelima, prijemnim holovima, itd…

Verzije

VISECI-MODER-LINE-1000x1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MODERN LINE Vǿ 96mm/bxH= 110mm20W/30W/37,5W/42W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520Fiksna15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
MODERN LINE Vǿ 96mm/bxH= 175mm20W/30W/37,5W/42W120 lm/W-160 lm/W>85/>9520Fiksna15°/24°/36°/60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top