MATRIX

Kružni moduli kao izvor svetlosti koriste RGB diode sa tri vrste svetla (Red=Crvena, Green=Zelena, Blue=Plava). Kontrolišući intenzitet svake od tri boje dobija se širok spektar drugih boja, a podešavajući intenzitete svake diode na maksimum dobija se belo svetlo. Njihova fleksibilnost se ogleda u mogućnosti uklapanja u različite noseće profile tako da se mogu kreirati slovne reklame, horizontalne ili vertikalne dinamične svetlosne scene ili pokrivati zidne površine.

RGB moduli povezuju se na LED kontroler, koji omogućava odabir boja i intenziteta svetlosti, kao i kreiranje različitih svetlosnih efekata. Mrežno postavljeni i povezani moduli mogu predstavljati svojevrstan ekran koji će distribuirati zadate efekte. Linijski postavljeni moduli takođe mogu prenositi bilo koju zadatu informaciju jer se realizacija svake zamišljene scene vrši programiranjem i adresiranjem modula preko specijalno osmišljenog softvera. Prednost ove vrste LED tehnologije je minimalna potrošnja energije i odličan ugao rasipanja svetlosti, kao i izuzetno jednostavna montaža.

Dizajnirani su tako da su široko upotrebljivi za dekorativno osvetljenje enterijera, kao i sve vrste svetlećih reklama u raznim formama, što uključuje i upotrebu u spoljašnjem dekorisanju objekata, dvorišta, pejzaža, itd. Oni su energetski efikasno i ekonomski isplativo, multifunkcionalno rešenje za spoljašnju i unutrašnju rasvetu, dekoraciju enterijera u stambenim, poslovnim i svim ostalim objektima. Nezaobilazan su izbor za svetleće reklame, dekorisanje prodajnih prostora, ugostiteljskih objekata, diskretno naglašavanje elementa nameštaja, za ulepšavanje svakog unutrašnjeg i spoljašnjeg prostora i postizanje izvanrednih dekorativnih efekata.

Verzije

matrix-1000-1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
MATRIX57x68mm Ø50mm2W68DALI protocol
Scroll to Top