LITE

LITE led panel je serija ugradnih LED panela namenjenih širokom korisničkom tržištu koji se svojim svedenim dizajnom nenametljivo uklapaju u sve enterijere. Predviđeni su za primenu u raznim tipovima objekata, nezavisno od toga da li se radi o prostorijama u kojima se duže ili kraće boravi.
Izvor svetlosti su LED diode na trakastim PCB pločama sa direktnim isijavanjem. Optički pribor čini opal difuzor od polistirola debljine 3mm, koji omogućava ujednačeno rasprostranjenu svetlost i efekat blještanja svodi na minimum, što pogoduje ugodnijem boravku i radu u prostorijama. Svetiljka je dodatno obezbeđena integrisanim sistemom za automatsko smanjenje struje – Intelligent Temperature Management sistem, koji pored zaštite od pregrevanja obezbeđuje dug radni vek svetiljke.
Sama ugradnja je i više nego jednostavna, uz pomoć elemenata za fiksiranje, u bilo koji tip spuštenih plafona. Dodatni pribor u slučaju primene LITE panela dimenzija 595x595mm u monolitni gipsani plafon čini poseban ugradni adapter.
LITE ispunjava potrebe za generalnim osvetljenjem uz znatnu cenovnu uštedu, pa je čest izbor među korisnicima. Pogodan je za primenu u svim stambenim prostorijama, kancelarijama, prodajnim objektima, koridorima, pomoćnim prostorijama…

Verzije

LITE-X
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITABOJA SVETLAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
LITE595x595mm/H=45mm

AxB/H=45mm

36W/40W120-140lm/W>85/>90443000K-6000K110-120°DALI /NTC ITM
Scroll to Top