LITE

LITE panel je serija ugradnih LED panela II klase namenjenih širokom korisničkom tržištu koji se svojim svedenim dizajnom nenametljivo uklapaju u sve enterijere.

Predviđeni su za primenu u raznim tipovima  objekata, nezavisno od toga da li se radi o prostorijama u kojima se duže ili kraće boravi.

Izvor svetlosti su LED diode na trakastim PCB pločama. Optički pribor čini opal difuzor od polistirola debljine 3mm, koji omogućava ujednačeno rasprostranjenu svetlost i efekat blještanja svodi na minimum, što pogoduje ugodnijem boravku i radu u prostorijama.

Sama ugradnja je i više nego jednostavna, uz pomoć elemenata za fiksiranje, u bilo koji tip spuštenih plafona. Dodatni pribor u slučaju primene LITE panela dimenzija 595x595mm u monolitni gipsani plafon čini poseban ugradni adapter.

LITE ispunjava potrebe za generalnim osvetljenjem uz znatnu cenovnu uštedu, pa je čest izbor među korisnicima. Pogodan je za primenu u svim stambenim prostorijama, kancelarijama, prodajnim objektima, koridorima, pomoćnim prostorijama…

Verzije

LITE-X
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
LITEAxA= 595x595mm/H=45mm36W/40W140lm/W>8544Fiksni110-120°DALI protocol
Scroll to Top