AL TUBE – LED CEVI

Ekonomično i ekološko rešenje nove generacije, koje predstavljaju idealnu zamenu za klasičnu neonsku cev. Savršeno sigurne, pouzdane i jednostavne za instalaciju sa veoma niskom radnom temperaturom, zbog činjenice da se najveći deo upotrebljene struje pretvara direktno u svetlost bez velikog rasipanja energije i toplote.

Napravljene su od materijala koji nisu štetni po okolinu i ne sadrže otrovnu živu. Aluminijumsko kućište obezbeđuje efikasno i kvalitetno hlađenje LED diode i sporije opadanje svetlosnog fluksa u poređenju sa konkurentskim proizvodima. Difuzor svetlosti je od samogasivog polikarbonata velike mehaničke čvrstoće. LED cevi u potpunosti zamenjuju fluo i pri tom štede 50% energije uz istu količinu osvetljaja sa boljim indeksom prikaza boja. Može se sa sigurnošću tvrditi da je ovaj proizvod izuzetne energetske efikasnosti jer obezbeđuje maksimalnu uštedu i visok nivo osvetljaja.

Pravilnom primenom se garantuje bezbednost zahvaljujući niskom radnom naponu, a činjenica da se montiraju bez prigušnice i startera olakšava njihovu zamenu. Prednost pri njihovom izboru jeste i mogućnost reparacije starih svetiljki sa fluo cevima gde je kućište očuvano, uklanjanjem postojeće instalacije, startera i prigušnica i montažom LED cevi sa drajverom.

Zahvaljujući vrhunskom svetlosnom učinku upotreba LED cevi je široko rasprostranjena u svim segmentima arhitekture i građevine, za osvetljenje javnih i privatnih prostora, industrije, domaćinstva, zdravstvenih, školskih i ugostiteljskih ustanova, poslovnih i sportskih objekata, skladišnih i garažnih objekata…

Verzije

led-tube-1000X1000
Scroll to Top