FLASH IN

FLASH IN je visokokvalitetni ugradno rotacioni spot reflektor sa kružnim nosačem koji omogućava jednostavnu i brzu ugradnju u sve tipove spuštenih plafona.

Kompaktno aluminijumsko kućište ima mogućnost rotacije u dva pravca, za 90° po vertikalnoj osi uz pomoć specijalno dizajniranog lučnog kliznog držača, i 360° po horizontalnoj osi upotrebom dodatnog rotacionog prstena unutar kružnog nosača. Samim tim je omogućena manipulacija svetlosnim snopom u bilo kom pravcu i naglašavanje određenog elementa u prostoru, a u kombinaciji više svetiljki, kreiranje različitih svetlosnih scena.

Kućište reflektora po svom dizajnu pripada familiji šinskih FLASH reflektora, koji se odlikuju kvalitetnim rebrastim hladnjakom osmišljenim tako da efikasno snižava radnu temperaturu, produžava radni vek i održava konstantnost svetlosnog fluksa tokom protoka vremena. Optički sklop čini COB čip velike svetlosne efikasnosti sa izborom različitih odsijača za usmeravanje svetlosnog snopa.

FLASH IN reflektor pogodan je za osvetljenje u prostorima koji zahtevaju akcentovanje određenih elemenata enterijera, a to su svakako svi prodajni i izložbeni prostori. Može predstavljati samostalni izvor svetlosti u jednom prostoru, ali se može kombinovati i sa drugim tipovima svetiljki, poput šinskih reflektora ili downlighter-a iz našeg asortimana. Uzimajući u obzir činjenicu da svetlosni efekti mogu promeniti čitav doživljaj prostora, vizuelno ga proširujući ili pak smanjujući, rasveta sa ovakvim performansama pruža korisniku pogodnost da podešava osvetljenje u skladu sa svim promenama i potrebama u prostoru.

Verzije

ugradne-zaokretne-svetiljke-flash-in-500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
FLASH INØ 110 (Ugradna dimenzija Ø 160/H-150)30W120-160lm/W>80, >85, >9030x/y osa15°, 24°, 36°, 60°DALI protocol
Scroll to Top