CLASSIC

CLASSIC je model svetiljke kružnog oblika sa nadgradnim nosačem koji dodatno proširuje spektar namene i čini montažu ovog proizvoda krajnje jednostavnom.

Dimenzije nadgradnog nosača iznose u prečniku Ø280mm i 140mm u visini, i uz njegovu upotrebu svetiljka dobija sasvim drugačiju formu.

Nadgradni nosač sačinjen od lima plastificira se u boji po želji klijenta, što dodatno pogoduje vizuelnom uklapanju u razne tipove enterijera.

Svetlosni izvor CLASSIC modela predstavlja svetiljka kružnog oblika iz grupe downlighter-a, prečnika Ø230mm sa kućištem i hladnjakom od aluminijuma koji obezbeđuju efikasno hlađenje.

COB čip izuzetno visoke svetlosne efikasnosti postavljen je unutar kućišta svetiljke sa optičkim sistemom koji daje širokosnopno osvetljenje.

Ovaj tip nadgradne svetiljke, namenjen generalnom osvetljenju, pruža veliki izbor rešenja za stvaranje željenog ambijenta u prostorima različitih namena.

Posebno se preporučuje jer se njenom primenom rešava problematika prostora u kojima, iz tehničkih razloga, nije moguće koristiti drugačiji tip rasvete (rekonstrukcija starih objekata, betonske tavanice i sl).

Idealna je zamena za svima dobro poznate plafonjere sa žaruljom koje polako izlaze iz upotrebe.

 

Verzije

nadgradne-kruzne-svetiljke-downlighter-clasic-500X500
Diijagram Classic
Nadgradne kuržne svetiljke Classic Flux technology
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
CLASSICØ 280 (Ugradna dimenzija H-140)20W/30W/40W120-150lm/W>80, >85, >9044 90°DALI protocol
Scroll to Top