CLASSIC

DOWNLIGHTER CLASSIC je model svetiljke kružnog oblika sa nadgradnim nosačem koji dodatno proširuje spektar namene i čini montažu ovog proizvoda krajnje jednostavnom. Dimenzije nadgradnog nosača iznose u prečniku Ø280mm, i 140mm u visini, i uz njegovu upotrebu svetiljka dobija sasvim drugačiju formu.
Nadgradni nosač sačinjen od lima plastificira se u boji po želji klijenta, što dodatno pogoduje vizuelnom uklapanju u razne tipove enterijera.

Svetlosni izvor DOWNLIGHTER CLASSIC modela predstavlja svetiljka kružnog oblika iz grupe downlighter-a, prečnika Ø230mm sa kućištem i hladnjakom od aluminijuma koji obezbeđuju efikasno hlađenje. LED High power diode izuzetno visoke svetlosne efikasnosti postavljene su na kružnoj PCB ploči sa difuzorom od mlečnog stakla koji svodi efekat blještanja na minimum.

Ovaj tip nadgradne svetiljke, namenjen generalnom osvetljenju, pruža veliki izbor rešenja za stvaranje željenog ambijenta u prostorima različitih namena. Posebno se preporučuje jer se njenom primenom rešava problematika prostora u kojima, iz tehničkih razloga, nije moguće koristiti drugačiji tip rasvete (rekonstrukcija starih objekata, betonske tavanice i sl).

Verzije

nadgradne-kruzne-svetiljke-downlighter-clasic-500X500
Diijagram Classic
Nadgradne kuržne svetiljke Classic Flux technology
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
FLASH INØ 110 (Ugradna dimenzija Ø 160/H-150)30W120-150lm/W>80, >85, >9030x/y osa15°, 24°, 36°, 60°DALI protocol
Scroll to Top