RING

RING je prstenasta dekorativna svetiljka koja svojim jednostavnim dizajnom i atraktivnim oblikom daje prostoru krajnje atraktivan i moderan izraz. Primena kružnog oblika omogućava povećanu efikasnost svetiljke, ali i smanjeni odsjaj čime se eliminiše pojava neprijatnog blještanja (nizak UGR faktor). Sam oblik ove svetiljke privlači pažnju jer predstavlja čist grafički element u prostoru, naročito ako je grupisan na razne načine – uklapanjem različitih dimenzija /prečnika na različitim ili istim visinama, oplemenjujući prostor na jedinstven način.

Kućište svetiljke je izrađeno od ekstrudiranog aluminijuma. Razvijena tehnologija sa specijalno dizajniranim alatima za ekstruziju profila omogućava proizvodnju RING-a u različitim dimenzijama/prečnicima, koji u slučaju velikih radijusa omogućavaju sklapanje svetiljke iz delova uz pomoć posebnih spojnica, čime se ostvaruje maksimalna fleksibilnost u pogledu posebno zahtevnih prostora i montaže, ali i samog transporta. Izvor svetlosti predstavljaju LED diode poslednje generacije, koje svojom efikasnošću i kvalitetom daju besprekoran, čist i prijatan osvetljaj. Difuzor je od opal polikarbonata sa visokim stepenom UV zaštite i simetričnim uglom ravnomernog rasprostiranja svetlosti.

Pored standardne montaže svetiljke uz pomoć sajli, moguća je i nadgradna instalacija ove svetiljke uz pomoć specijalnih držača. RING je našao svoju primenu u prijemnim prostorijama, svečanim holovima, predvorjima, svečanim salama, ugostiteljskim objektima, aerodromima, glavnim železničkim i autobuskim stanicama, tržnim centrima, ali i malim domaćinstvima, pre svega zahvaljujući svom atraktivnom dizajnu.
Ova svetiljka je pre svega kreativan i izuzetan estetski alat u rukama dizajnera i umetnika, ali i običnih ljudi, koji svakom prostoru daju unikatnost, komfor i atraktivnost u svakom pogledu.

Verzije

ring 1000x1000
IES MOONLIGHT PROFILE
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLETEH.LISTIES
RINGØ600mm, H=80mm64W120-150lm/W>9020Fiksna120°DALI protocol
RINGØ 1000mm, H=80mm84W120-150lm/W>9020Fiksna120°DALI protocol
RINGØ1500mm, H=80mm100W120-150lm/W>9020Fiksna120°DALI protocol
Scroll to Top