DECO DEEP

Ugradne zidne i plafonske svetiljke su dobile na popularnosti prethodnih godina i sve češće se koriste kao osnovni izvor svetlosti jer su diskretne, a u isto vreme pružaju dobar osvetljaj.

Ambijentalno osvetljenje oponaša prirodnu dnevnu svetlost i može se stvoriti ugradnom plafonskom rasvetom sa mekom svetlošću koja pruža opuštenu atmosferu.

Ovakve ugradne svetiljke su pravi izbor za one koji ne preferiraju lustere i plafonjere, već teže da efektan izgled postignu odabirom posebnim modelom rasvete sa usmerenom svetlošću.

DECO DEEP je ugradna fiksna svetiljka visoke optičke i energetske efikasnosti, namenjena za akcentno osvetljenje. Optički pribor je projektovan tako da snop svetlosti diskretno usmerava ka željenom objektu ili predmetu. Pogodna je za montažu u sve vrste spuštenih plafona.

Kućište svetiljke je od ekstrudiranog aluminijuma, i ono predstavlja ujedno i hladnjak koji automatski redukuje zagrevanje, jer se na taj način se postiže kvalitet i dugotrajnost LED rasvete.

Mali prečnik, interesantan ne tipični dizajn kućišta i pre svega kvalitet osvetljenja, je čine idealnom za dekoraciju i naglašavanje u spuštenim plafonima u svim vrstama objekata – stambenim, ugostiteljskim, poslovnim, itd.

Verzije

deco-deep-1-1000x1000
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
DECO DEEP ǿ85mm/H=77mm (U.D./I.D. Ǿ75mm/H=75mm)5W/10W120 lm/W-160 lm/W>85/>9540x,y axis60°DALI protocol/KIS
Scroll to Top