CIKLON

Višenamenska svetiljka za opštu upotrebu, jednostavnog i praktičnog dizajna. Izvor svetlosti čine dve LED cevi smeštene u limeno kućište zakrivljeno po obodima. Samo kućište je dizajnirano tako da ima ulogu odsijača i čini deo optičkog sistema sa ciljem da ravnomerno rasprostire svetlost i sprečava nepotrebno rasipanje svetlosti ka gornjim, plafonskim površinama. Sklop LED cevi osmišljen je tako da njihovo kućište čini aluminijumski hladnjak koji garantuje pre svega efikasno hlađenje LED dioda, a samim tim i dug radni vek svetiljke sa minimalnim opadanjem svetlosnog fluksa. Napajanje svetiljke se vrši uz pomoć centralnog LED drajvera čime se postiže bezbednost, jer LED cevi rade na niskom naponu (do 60V). U poređenju sa klasičnim svetiljkama sa implementiranim neonskim cevima, primenom CIKLONA se postiže velika energetska ušteda od čak 50%, a dobija daleko bolji osvetljaj sa realnijim prikazom boja, u odnosu na pomenute.

Sasvim je jednostavan za održavanje, a njegova praktičnost ogleda se i u mogućnosti montaže na sve tipove plafona i tavanica. Lako i brzo se montira nadgradno ili sistemom kačenja na sajle, zavisno od potreba u prostoru.

Zahvaljujući samoj izradi svetiljke LED cevi je moguće jednostavno i brzo zameniti bez posebne stručnosti, pa se zbog prilagodljivosti, jednostavnosti i ekonomičnosti ovaj tip koristi za osvetljenje raznih vrsta koridora, u industrijskim pogonima, magacinskim i skladišnim prostorima, podrumskim prostorijama stambenih zgrada, garažama zatvorenog tipa…

Verzije

ciklon-500
IMEŠIFRADIMENZIJE (mm)SNAGAEFIKASNOSTCRIIP ZAŠTITAROTACIJAUGAO OSVETLJAJAKONTROLE (opciono)TEH.LISTIES
CIKLON1225×1452x18W120-160lm/W> 80, > 8520Fiksna120°DALI protocol
Scroll to Top