Linijski Rapido sistem

Inovativni LED Line RAPIDO sistem predstavlja budućnost u tehnologiji osvetljenja. Posebnost ovog linijskog sistema pruža mogućnost sastavljanja i kombinovanja modula u bezbrojnim varijantama linijskog sistema vezivanja, zadovoljavajući sve uslove dizajna i tehnologije osvetljenja.
Kućište je izrađeno od ekstrudiranog aluminijumskog profila sa visokokvalitetnom optikom od PMMA materijala i više tipova uglova osvetljenja. Da bi se, sa izuzetnom fleksibilnošću, prilagodili komplikovanim zahtevima najrazličitijih enterijera, razvili smo vezu kanala sa „klik“ spojnicama, 6 različitih tipova optike, kao i konektore tipa „X“, „T“ i „L“, čime se ostvaruje povezanost linijskog sistema iz različitih pravaca. LED Line RAPIDO sistem se instalira znatno brže od sličnih linijskih proizvoda, bez upotrebe dodatnih alata i profesionalne obučenosti.
Jednostavna i brza instalacija štedi troškove vremena i rada, jer se sa ovakvim sistemom može uštedeti i do 65% vremena pri instalaciji u poređenju sa ostalim konvencionalnim rešenjima. On predstavlja pravo rešenje pri izboru osvetljenja, jer poseduje i mogućnost instalacije šinskog sistema sa rasvetom. Sve navedene prednosti ovog linijskog sistema čine ga idealnim za primenu u javnim i poslovnim objektima, prodajnim prostorima, industrijskim halama, skladištima….

Scroll to Top