Light & Building 2018

Nastavljajući dugu i uspešnu tradiciju učestvovanja na najvažnijim svetskim i evropskim događajima u industriji osvetljenja, kompanija Flux Technology je i ove godine, bila izlagač na najprestižnijem evropskom sajmu rasvete – “Light & Building 2018” 18.-23. mart 2018 u Frankfurtu.

Predstavljajući inovativne proizvode iz svog asortimana, poput LED line RAPIDO sistema, kompanija Flux Technology se istakla izuzetnim kvalitetom ponuđenih rešenja na polju dizajna i razvoja LED tehnologije.

U prilog tome svedoči rekordna poseta štanda, izuzetno veliko interesovanje za sve izložene artikle, a svakako i veliki broj potpisanih ugovora sa prestižnim distributerskim kućama širom sveta, građevinskim, arhitektonskim i dizajnerskim kompanijama kojima je LED rasveta predmet interesovanja. Velika pažnja opšte, a i stručne javnosti bila je, između ostalog, usmerena i ka bogatom asortimanu dodatne opreme – LED napajanjima i kontrolerima Flux Technology.

Zahvaljujući ovako uspešnom izlaganju i nastupu, pokazujući da se rapidno razvija iz godine u godinu, kompanija je dobila pozive da učestvuje na brojnim manifestacijama iz oblasti LED rasvete širom sveta.

Scroll to Top